torstai 15. toukokuuta 2014

1kk

Tänään on mun ja Alanyan tämänvuotisen seurustelusuhteen kuukausipäivä. Eiku... 
Tosiaan tänään oon ollut täällä kuukauden. Välillä aika on tuntunut menevän todella hitaasti, välillä ohi kiitäen. Jotenkin kuukausi tuntuu pitkältä!

Anteeksi myös muille bloggaajille, oon superpaska kommentoija tällä hetkellä. Luen kyllä kaikki postaukset! Koneella tulee oltua aika vähän ja hoidettua muu surffailu kännykällä. Päivät kuluu niin älyttömän tiiviisti töissä :|  tässä nyt kuitenkin vähän erittäin sekalaista kuvamateriaalia ja sitäkin sekalaisempaa sepustusta.Toissaviikolla tuli pyörähdettyä viimeinkin kunnolla yöelämässä. Seurana ihana Nea, jolta sain kolme (3!) pussia turkinpippureita ja jonka kanssa tuli vietettyä ihanan paljon aikaa. Iltaa seurannut vapaapäivä menikin sitten aika rauhallisissa merkeissä, mutta olipa ainakin rentouttava...Edellisviikolla oli ihan surkeat säät. Vettä taisi sataa lähes joka päivä. Sama se mulle, vaikka en nyt ilosta hyppinytkään kun sain nilkkoja myöten kahlata vedessä. Harmi viikon matkalaisille, moni kuuluikin harmittelevan. Ottaisi muakin päähän! Torstaina ja perjantaina vettä tuli ihan massiivisesti, ja lauantaiaamuna heräsin siihen kun yläkerroksesta kaavittiin vettä portaita pitkin pois :D olin luonnollisesti unohtanut yhden parvekkeen luukuista auki, joten parvekekin melkein tulvi. Täällä tuntuu nuo viemärit vetävän hitaamman puoleisesti, ja pahimpaan aikaan vettä tosiaan lainehti kaduilla yli nilkkojen. Alemman kuvan kissariepu löysi meidän liikkeen sateiden aikaan ja on ottanut tavaksi tulla joka ilta vierailulle.
Mutta nyt on taas hyvät kelit. Kohta ei paljon enää sadakaan.


Aurinko on tehnyt tehtävänsä, latvat vaan vaalenee! Hyvä ettei sitten värjättykään niitä. En edelleenkään meinaa uskoa että noissa on vaan värinpoisto :DPari näkymää parvekkeelta. Mun on vaikea nähdä täältä kämpästä esimerkiksi että sataako, jos sitä ei kuule eikä roiku tuosta kaiteiden yli :D hirveästi puita, kasvillisuutta ja taloja just tuossa edessä. Myöskään aurinko ei paista tänne suoraan kunnolla, mikä tulee olemaan kyllä huippujuttu keskikesällä.


Cikcillin maisemia <3 oon muutamana vapaapäivänä käynyt siellä suomalaisen ystävän luona kylässä ja syömässä sekä fiilistelemässä vanhoja kotikulmia. Ehkä tänälauantaina taas!

Mulla nyt ei ole suurempaa kerrottavaa, koska mun elämä on melko tavallista arkea nyt. Kirjoittakaa kommentteja ja kysymyksiä jos tulee mieleen :)

7 kommenttia:

 1. Ihana Anni, kiva kun jaksat postailla edes vähän <3 Toivottavasti päästään treffailee syksymmällä! Työn iloa ;)

  VastaaPoista
 2. Mä ainakin tykkään näistä aivan arkisistakin postauksista, näitä vain lisää vaikka tuntuiskin, ettei mitään kertomisen arvoista aina oliskaan - kyllä meitä kiinnostuneita täällä kuitenkin varmasti riittää ;)
  En kestä, miten ihanat nuo sun hiukset on! En myöskään kestä sitä, miten raasu tuo kissaparka onkaan sateessa... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, näitä piisaa varmaan :D onpa edes kiinnostavampaa kuin kemiarki ;)
   Kiitti! Joo se oli pikkunen reppana<3

   Poista
 3. Ollaan kaverin kanssa lähdössä ensiviikon perjantaina alanyaan viikoksi. Toivon todella että hyvät säät suosii silloin :D. Sun blogi on tosi kiva pidemmän aikaa jo lueskellut mutta nyt vastaa ekaa kertaa uskaltauduin kirjottaa. Keep going girl !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuskinpa enää paljoo satelee. Tervetuloa, tulkaa moikkaan jos näätte! :) ja kiitti tosi paljon, motivoi kirjottaan lisää.

   Poista
 4. No hyvä :) Juu jos törmätään nii tullaa moikkaa :)

  VastaaPoista