torstai 4. huhtikuuta 2013

Kuinka kävikään...

Voi hyvää päivää. Vuosi on kohta vierähtänyt ja näin hyvinhän tätä blogia päivitettiin :D
NYT ihan oikeasti yritän tsempata. Nyt on nimittäin samat tilanteet kun tuon edellisen postauksen aikoihin - Alanyaan lähtö häämöttää, tällä kertaa 14.4. 

Ei viime kesästä oikestaan sen enempää kun en näemmä saanut mitään aikaiseksi, mutta lyhyesti sanottuna oli paras kesä ikinä. Niin huippu että turha jälkikäteen ruveta mitään rustaamaan, toivottavasti tästä vuodesta tulee yhtä huippu. Ja nyt oikeasti lupaan tehdäkin jotakin...

Sama meininki tulee jatkumaan tänäkin kesänä, eli Mehmet Leder odottaa. Mitä lie tuo tämä kesä tullessaan, mutta tässä kertaa reissu venähtää varmaankin kauden loppuun :)

Voisin laittaa tähän muutaman kuvan nyt kuitenkin, suurin osa äitin kamerasta kun kävi mua moikkaamassa lomalla, koska itsehän en tälläKÄÄN saralla saanut niin mitään aikaiseksi. 

 
Edustavimmalla lähdetään, oon just sen näköinen etten ois kuukauteen nähnykään ruokaa. Mutta mamma tarjos useemmas kerran sen viikon aikana niin pakkohan se... Aah nuo ruuat.

Käytiin turisteilemassa Kale-kukkulalla, vähän maisemaa. Ei muuten ollu tuo rehkiminen ihan parasta keskikesän ja keskipäivän hupia, pikkusen pukkas hikeä ja soijaa ja kaikkea muutakin.

Paska laatu, mut Mega-Paula Mainingissa! Ehin just näkeen loppuosan töistä tullessa. Ja mummulle piti hommata nimmari, kyllä hoitui.
Jaa, ei tässä hirveesti muuta esiteltävää ole.
Tai joo!
 

 Mehmet Leder Matkaoppaissa! 
Jee, tässähän ollaan suorastaan julkkispaikassa sit taas töissä... Ei muuten haittais yhtään jos nuo Hunksit tulisi tänäkin vuonna, jäi nimittäin multa näkemättä syksyllä.  Toivotaan ;)

2 kommenttia: