lauantai 27. syyskuuta 2014

Puolisen vuotta

Merhaba! Jonkun verran on taas tapahtunut sitten edellisen kirjoituksen. Siinä sanoin aloittavani uuden työn, mutta sitten en aloittanutkaan - ja nyt kumminkin aloitin pari viikkoa sitten :D eli periaatteessa tilanne on sama kuin edellisen kirjoituksen aikoihin. Töissä kaikki hyvin ja illat vapaita, oikein jees. Pari parasta Alanya-ystävää vain lähti juuri Suomeen, surettaa <3Täällä tarkenee edelleen päivisin. Mutta illaksi onneksi jo viilenee ja yöllä saa olla jo peitto! Mä tosin nukuin johonkin kesäkuuhun asti kahdella peitolla, mutta mä oonkin vilukissa :D useampi viikko takaperin tänne tuli jo kauppoihin toppaliivit, paksut neuleet ja takit. Kysynpä vaan KUKA niitä pystyy kokeilemaan varsinkaan päivällä?? Kissakamu ja Conversen Marimekko-tossuja. Unikkokuosi on niin kaunis <3 


Ruokaa... En kyllästy noihin vohveleihin ikinä, toistan ikinä. Starbucksissa Anni hieman väärinkuultiin, mutta sentään kauniiksi nimeksi :D tostahan tulis mulle hyvä turkkinimi.

Otsikkoon liittyen, mä oon ollut täällä melkein 6 kuukautta. Puoli vuotta! Mihin aika on mennyt? Aika pelottavaa, miten nopeesti aika vaan kuluu ja kuluu ja siihen ei voi itse vaikuttaa mitenkään. Alunperin mun suunnitelma oli olla täällä lokakuun loppuun, mutta pienen Suomessakäynnin, kuukauden täällä lomailun ja uuden työn myötä ajattelin että miksen olisi hieman pitempään? Mun pitää olla Kemissä anyway vasta joulukuussa, joten mitään mullistavaa ei missään suhteessa tapahdu jos olenkin marraskuun puolelle. Ainoa vain, että vuokrasopimukseni päättyy 31.10. koska asunto myytiin, mutta eiköhän viikoksi pariksi jotain keksi. Asiat järjestyy aina täällä jotenkin...


Äiti tulee varmaankin vielä käymään täällä ensi kuussa, jee <3 ja toivon mukaan tyhjällä laukulla, koska mulla on tätä tavaraa hieman kertynyt..... Maailman suuria mysteerejä, ajan kuluminen ja tavaran kertyminen!! 

Mun meno vähän rauhoittui kun niin moni kaveri on lähtenyt, mutta pian tulee lisää :) hauskaa vain, koska nyt kun vapaa-aikaa on enemmän myös tylsistyy hieman helpommin. Ensi kuussa mun synttäreiden aikoihin on luvassa myös ystävän häät, mun ensimmäiset Turkki-häät ja vielä suomalaisella twistillä! Oon innoissani, ja voi harmi kun "täytyy" mennä mekko-ostoksillekin ;)

4 kommenttia:

 1. Oi, nuo häät kuulostavat ihanalta! Mua ainakin kiinnostaa sitten kuulla, millaiset suomalais-turkkilaiset häät oikein ovat, joten you know what to do... ;)

  VastaaPoista
 2. Hienoja kuvia. Turkkilaiset häät on kyllä elämys, tai minäkin olen ollut vain turkkilais-suomalaisissa häissä, en turkki-turkkilaisissa. Hääjuhlassa täällä ei ole tapana tarjoilla kunnon päivällisiä Suomen tapaan (elleivät sitten tee poikkeusta) että ennen juhlaa kannattaa syödä jotain :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja kiitti vinkistä :) vielä kun löytyisi se mekko...

   Poista