torstai 9. toukokuuta 2013

Elossa ja jokseenkin kunnossa

Hohhoijakkaaaa MUTTA PIDINPÄS LUPAUKSEN. Ei unohdu blogi. Ongelmana oli/on yksinkertaisesti netin puute, facebookkiin oon päässyt tasaisin väliajoin joko erinäisten paikkojen wifeillä (en tarkoita tällä Mainingin wifiä, se on surkea), muiden koneilla tai kännyköillä. 

Ja nyt kun VIIMEINKIN päästiin kämppään, jota voi jo sanoa jokseenkin pysyväksi (näillä näkymin neljä kuukautta), on täällä aulassa wifi jota voi käyttää. Oh yes, oma kone!

Töitä piisaa, välillä saa juosta tukka putkella infojen ja liikeen väliä ja välillä saa torkkua ja pelata työkavereiden kanssa palloa. Tai litkiä teetä. Tai lukea paskakirjoja. Tai kyylätä ihmisiä ovenpielessä. Tai syödä..... Anyway, työt on loppupeleissä jees ja homma on edellisvuoden jäljiltä hankassa, ainoastaan pukkaa mennä välillä hermot kun mikään ei turkkityyliin onnistu :D

Eikä hätiä mitiä, olen kuvannut kaikkea täysin turhanpäiväistä kännykällä.

.....

Paaaaaaitsi että näin puolen tunnin äheltämisen päätteeksi en saanut tähän yhtään kuvaa, koska se on ilmeisesti liian raskas homma tälle netille. Kokeillaanjoku toinen kerta, tulipahan kerrottua että hengissä ollaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti