sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Elossa edelleen + kuvia!!

Tälleen asiallisen tauon jälkeen muistin tämän olemassaolon, tai oikeastaan oon tän koko ajan muistanut mutta oon sen verran kiitettävästi kiihkoillut tuolla Facebookin puolella että tuskin on keneltäkään jäänyt epäselväksi missä mennään.Yhtäkkiä hoksasin myös, että vihdoin tämä antaa ladata kuvia!

Joten viimeinkin, laitellaanpas jotain kuvia jaarituksen mausteeksi.


Maisemakuvaa kämpän parvekkeelta. Taustalla näkyy meri ja tosta kun pyyhältää alas tulee ensin 25metrin kadulle ja siitä pian pääkadulle. Töihin on suunnilleen 2,5 kilometrin matka eli ihan passeli ja bussitkin kulkee, mutta kun lämpöä on varjossa +40 niin sellainen kevyt 10 kilometrin pyöräily/kävely päivässä (kotoa töihin, töistö tauolle, takas töihin ja töistä kotiin) alkaa hitusen nyppiä ja hiki valuu :-)

Kuva otettu työpaikan ovelta patsaalle päin. Missä ihmiset? Aivan ei missään, koska kuva on otettu aamupäivällä jolloin normaalit ihmiset makaa altaalla tai alasti ilmastoinnin alla eikä töissä eikä nyt varsinkaan nahkaliikkeessä!! Onneks meillä on se ilmastointi. Ei vaan viitti alasti istua, ei tulis senkään vertaa asiakkaita.


Samasta paikkaa kuva huhtikuun lopulta kun sateli vettä silloin tällöin ja oli suorastaan kylmä. Hitusen tuntuu kaukaiselta se aika kun täällä piti nukkua hupparin ja kahden peiton, toistan kahden peiton, kanssa.......


Norsun muotoinen pilvi. Ei liity niin yhtään mihinkään.


Ihana turkkipuhelin, turkkilaisittain sanon iphone sekiz eli Iphone 8 :D mutta sillä voi soittaa ja tekstata ja siinä on raju sudoku joten mitä muuta mää muka tartten.


Liittyy vielä vähemmän mihinkään mut mulla oli suttura-tötterö-nuttura.

 
Näihin kuviin, näihin tunnelmiin, mulla on LOMA!!! Sanoisinko, että tulee tarpeeseen! Päälle kolme kuukautta töitä sillä 1 vapaa/viikko ja nyt vihdoin saa olla ressaamattamyynnistä ja takeista. Pitää tosin Aurinkomatkojen infoissa käydä siltikin mutta menettelee...
 
 
Vihdoin sai laitettua vähän kuviakin, nyt loman aikana vois enemmän päivitellä ja kirjotella mikä kaikki on päin vittua siis miten menee ;)

6 kommenttia:

  1. Vähänkö on siisti blogi Anni, koita jaksaa/ehtiä päivitellä, kyllä me täälä luetaan ja ahmitaan Turkki-kuvia!
    Maritta

    VastaaPoista
  2. Niin ollaan kadetta noista maisemista :)

    Äitillä silti ikävä ♥

    VastaaPoista