torstai 13. maaliskuuta 2014

Alanya im coming home!

Yes! Viimeinkin saan tehdä tän postauksen :) Huomaattekin vasemmalla laskurin! Nyt on kaikki varmistunut Alanyaa varten. Tässä on ollut kaikkia virityksiä, verkkoja vesillä ja kaikkea vastaavaa jo pitemmän ajan, mut en tänne kirjoitellut ennen kuin kaikki oli varmaa.

Nyt on siis varattuna lento, 12.4. kuten myös asunto ja töitäkin. Olisin halunnut lennon Oulusta, koska se on kaikin puolin helpompaa, mutta Oulusta on vaan yölentoja. Ei olis muuten haitannut, mut haluan löytää kämpän päivänvalossa. Ketään kuskia, edes ittteeni, en osais sinne yön pimeydessä opastaa :D joten aamusta lennän ensin Helsinkiin, ihme kyllä Kemin ja Helsingin välillä oli kerrankin sopivat yhteydet.

Mut jee! Tää tuli nyt sinällään vähän äkkiä, kohtahan mä jo olen siellä :O kohta on taas se dilemma et niin huippuu lähteä, mutta samaan aikaan hirveä lähteä... taas tulee niin järkyttävä ikävä tänne ja tuntuu olo, että "jätän" porukkaa tänne :D tätä on tosi hankala pukea sanoiksi... Joka tapauksessa, nyt on hyvä fiilis.

Asunto on keskustassa, perus turkkilainen talo mutta kaikki pelit ja vehkeet ja täysin riittävä mulle. Allasta ei ole, mut ehkä mä selviän ;) hoh.


Tähän vielä muutakin asiaa, sillä tänään sain aika hauskan mahdollisuuden. Samalle työnantajalle työskentelevänä sain mahdoolisuuden kokea Jäänmurtaja Sampon risteilyn! Pari kuvaa siitä;

Oli upea kokemus! Tää on taas näitä, että koko elämänsä asuu näiden oman kaupunkinsa matkailuvalttien ym. kupeessa eikä tule koskaan käytyä. Auringonpaiste olis ollut huippu, mutta onneksi ei satanut. Maisemat oli hienot silti ja opastus laivalla oikeen private, kun oltiin ainoat suomalaiset. Kellumaan ei tosiaankaan menty, mut oli hauskaa katsoa ilosta kiljuvia turisteja. Jee :)

8 kommenttia:

 1. Voi ihanaa! Eihän tuohon ole kuin enää alle kuukausi, lähtisin mieluusti itsekin jo näin ajoissa, vaan taitaapa minun matkani ajoittua vasta heinäkuulle... Joka tapauksessa mukavaa että sait asiat järjestettyä, jos saa udella niin minkälaisessa työssä tulet työskentelemään? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, menee kyllä tosi nopeesti. Heinäkuukin tulee ihan pian, kevät ja alkukesä on niin ihanaa aikaa :) tulee olemaan toimistohommaa ja asiakaspalvelua, kyseisellä firmalla on matkatoimisto, kauppa, tatuointiliike yms!

   Poista
 2. Vautsi, tuo jäänmurtajareissu oli varmasti upea! :) Just itse asiassa tehtiin tyttöjen kans yks kouluhomma Samposta pari viikkoa sitten ja kauhisteltiin niitä risteilyhintoja, oli melkosissa turistilukemissa... Huh, oon nyt kyllä aika kade sulle ;)
  Apua, sunkin lähtö koittaa ihan pian! Mihin tää aika on oikeasti kadonnut..? Nyt taitaa kyllä taas jäädä kesän Alanya-reissu mun osalta väliin noiden töiden takia, mutta eihän sitä koskaan tiedä, jos syksyllä onnistuisin nappaamaan superhalvan äkkilähdön tai jotain.... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kyllä oli! Ei varmasti olis itsekään tullut käytyä muuten, mutta henksuna pääsi ilmaiseksi. Pakko käyttää kaikki edut ;)
   Joo no voi vitsi... kannatan tuota syksyä kun pahin tappohelle on väistynyt! Äkkilähtöjä voi saada reilulla satasellakin... ;) aika on mennyt kyllä hirveetä tahtia varsinkin joulun jälkeen, apua!

   Poista
 3. Nopeasti menee 29 päivää, odotas vaan! Kämpästä sitten kuvia, eikös? Onko pitkä vaihto Helsingissä? Kilauta kaverille jos kaipaat seuraa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti menee!! Ja tietty kuvia :) ei ollut kovin pitkä vaihto, olisinko ollut puoli yhdeksän Helsingissä ja ennen yhtätoista lähtee Antalyaan. Tuu vaan aamukahville haha :D

   Poista