sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Still here

Sorry pienestä blogitauosta! On ollut vähän kaikenlaista kiirettä, ja toisaalta ei paljon kirjoitettavaa. Jos joku teistä on Instagramia seurannut, niin tulihan se passikin sieltä tosiaan :D


Alemmassa kuvassa näkyy yks ihana uusi ostos Vero Modasta, vaalea (keino)nahkatakki <3 en tiedä jyllääkö tässä joku ironia, että kaks vuotta aitoja nahkatakkeja myyneenä ostan keinonahkaa... :D viime kesänä Alanyassa tuli muotiin kaikki farkkutakit ja -paidat sekä tän tyyliset takit, ja viimeistään nyt ne on tulleet rytinällä tännekin. Innolla ootan et pääsee käyttään, menee Turkissakin vielä kauden alussa iltaisin :)

Turkista puheenollen, täälläkin on ollut jonkun verran turkkilaisia turisteja, myös meillä. On ollut hauskaa päästä käyttämään turkkia pitkästä aikaa puheessa, vaikka kieltämättä meinannut mennä änkyttämiseksi pitkän tauon jälkeen :D on tässä koko talven ollut tavoitteena treenata ja opiskella mut varmaan arvaatte miten siinä on käynyt...

Alanyan ja kesän suunnitelmat on hitaasti mutta melko varmasti etenemässä. Asunto on melko varma, työasiat vielä vähän vaiheessa. Yksi paikka piti unohtaa, koska eivät pystyneet maksamaan mulle kuin mun vuokran verran plus komissiot. Komissioiden kanssa en kyllä edes pahemmin välittäisi alkaa pelleilemään, mut vielä vähemmän viitsii alkaa kituuttamaan kuin opiskelija ikään, vuokran lisäksi kun on maksettava vesi+sähkö, kaksi puhelinta, ruoka ja eläminen yleensä. Vaikka olisi miten kiva työ. Onneksi on vielä toinen vaihtoehto eli verkot on vesillä. 

Tuntuu kyllä hullulta että on jo maaliskuu! Helmikuu meni tosi nopeaa, ja ainakin nyt jälkeenpäin ajateltuna koko alkutalvi. Ensi kuussa pitäisi taas lähteä!! Ois kiva löytää jo lennotkin, mutta tuntuu että jatkuvasti on niin paljon kaikkea muutakin. Katsellaan :)

9 kommenttia:

 1. Mä voin etsiä sulle lennot, kun ei mulla ole muutakaan tekemistä... :D Mitäs saisi olla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D ei tartte, nyt on kaikki niin epävarmaa et mulla on itelläkin se etsintä nyt jäissä.

   Poista
 2. Mulla sit toisinpäin, lennot on hommattu, mut kämpästä ei tietookaan.
  Ehkä meen vaan biitsille asustelee! ;)

  Tuikku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sattuipa hyvin, meidän pitää selkeesti yhdistää voimat ;)

   Poista
  2. Joo sä voit lentää samalla lipulla, vähän niinku siivellä. ;)

   Tuikku

   Poista
 3. Ymmärrän, että halusit kaksoikansalaisuuden, mutta miksi Turkin passi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se passi ei ole mikään välttämättömyys vaan kansalaisuus tosiaan "riittää", mutta musta vaan tuntui järkevämmältä että on myös passi :)

   Poista
 4. Mäkin tuun Alanyaan kesällä! Luultavasti kesäkuussa! Toivottavasti nähdään siellä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ehdottomasti, pitää sopia sit tarkemmin! :)

   Poista