perjantai 9. elokuuta 2013

Viikon tunnelmia

No kävi justiinsa niin kuin aattelinkin, ei ollut aikaa päivittää viikolla vaan se jäi tähän vapaapäivään.

Heti ekana päivänä loman jälkeen iski melken masennus :D oisin voinu kyllä jäädä lomailemaan vielä viikoksi tai pariksi tai loppukaudeksi... Hah, mutta kyllä nyt vähän paremmin jaksaa. Tulin vain alkuviikosta kipeäksi, ilmeisesti siksi kun ilmastointi jäi päälle nukahtaessa. Yleensä pidän sitä päällä jonkun aikaa, valvon ja sit sammutan ja nukahdan. Joko johtui nyt liiasta kylmästä tai sit vaan joku virus. Nappeja naamaan vaan.

Vähän turinaa ja sekalaisia kuvia viikon varrelta:

 
Lauantaisin tossa kadulla, ihan pari metriä mun portista, järjestetään basaari eli tuoreita hedelmiä, kasviksia ja muuta syötävää huippuhalvalla. Ostin porkkanoita ja kirsikoita, niiiiiin hyviä <3


Yedigun on kuin Fantaa, mut mandariineista<3 muunkin makuisena löytyy, mut tää on paras. Mä en ikinä Suomessa juo limsaa, mutta täällä tulee kiskottua sitä ja soodaa ja vaikka mitä muutakin koska pelkkä veden kittaaminen KYLLÄSTYTTÄÄ ja juotava kuitenkin on.

 
Ostin lopulta sieltä Kipasta jotain Bayram-herkkuja, mutta metsään meni. Nuo suklaat oli nimittäin ihan PAHOJA! En tiennyt että suklaasta on mahollista saada pahaa mutta no, täällä on kaikki mahdollista :D tämän siitä saa kun ostaa halvinta mahdollista.

Täysin turha kuva, meidän pussi:D


Miss Divetin (nimmarilla!!) varustettu kortti on liikkeen tiskiin liimattuna. Divet esiintyi Mainingissa kahdesti juhannuksen aikaan ja oli ihan huippu show! Ja Divet eli Marko on ihan huippu tyyppi, istui meidän kanssa shown jälkeen pitkästi. Ihan mahtava jätkä, ei tippaakaan diivan elkeitä ja niin hauska:) toivon mukaan tulee uudestaan esiintymään nyt syksyllä!


Liikkeessäkin oli tarjolla bayram-karkkeja:)

Paasto eli ramadan tosiaan päättyi toissapäivänä, ja kolmepäiväinen Bayram-juhla alkoi. Virastot ja pienet liikkeet on kiinni tai ainakin avaavat myöhemmin. Kysyin että avataanko me normaaliin aikaan, kuulemma kyllä, mutta enköhän mä istunut aamulla puoli tuntia helteessä oottamassa... Noh, normaalia :D Tänään kun oon vapaalla niin avatkoot milloin haluavat sit.

Yritettiin eilen hellun kanssa käydä juhlimassa, mut sekin oli helpommin sanottu kuin tehty. Sanotaanko nyt ihan suoraan, että huomasi kyllä, että eilen oli eka kerta kuukauteen kun viina ja seksi oli taas sallittua. Latinossa ja Robin Hoodissa ei kerta kaikkiaan päässyt liikkumaan ja ihmiset alkoi tappelemaan ja itkemään portaissa kun ei päässyt kerroksesta toiseen. Ihan mahdoton meininki! Jaksettiin rynniä siellä ehkä 15 minuuttia jonka jälkeen survouduttiin ulos.Ei enää ikinä Bayramina ulos:D


Vapaapäinvän aamu on kulunut siivotessa, koska tää kämppä oli yks sikolätti. Koko viikon teen aina sotkua, koska ainoastaan vapaapäivänä ehdin pyykätä ja siivota :D Onneks ei oo kukaan näkemässä... Tänään en varmaan tee yhtään mitään, vähän aikaa makasin altaalla mutta ei siinäkään tähän aikaan kykene kovin kauaa olemaan. Illemmalla vois nähdä jotain kaveria tai käydä tuhlaamassa rahoja (mitä rahoja??).
Pari biisiä taas loppuun!


Yks mun lemppari tällä hetkellä<3 kuulin tän baarissa monta kertaa, mutten koskaan saanut esittäjää selville, kunnes törmäsin tähän Youtubessa. Huippu!


Erilaisempi turkkibiisi ja -video! Just tällainen lösöily-päivän biisi.


Varmaan mun lemppariturkkibiisi kautta aikojen! Vanhempi, mut en kyllästy tähän millään. Tuo melodia on niiiiiin tarttuva! Videokin on hyvä mutta tuo laulaja on niiiiiiiiiiiin erään exän näköinen että en kestä :DDD ahah

3 kommenttia:

 1. Moi, special thanks taas biiseistä, joista oli iloa vanhuksillekin viikonloppuun tänne kauas. Sulla on hyvä musamaku. Ja ihania kirsikka- ja bayram-karkkikuvia, nam! Olet kyllä jo ihan pesunkestävä turkkilainen siellä basaareissa ja bayramin-vietossa kulkiessasi (kunpa eräs lähetystö ja eräs maailman hitain ministeriökin sen ymmärtäisi :) Se Miss Divet on hyvä. Näin sen kerran Tukhoman-risteilyllä. Elokuun puolessavälissä jo mennään ja hyvin olet jaksanut siellä puurtaa jo näin monta kuukautta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oleppa hyvä ja kiitoksia :) juu, jos maailman hitain virasto -palkintoa jaettaisi niin ei tarttis miettiä kenelle se menis!

   joo, kyllä tämä tässä menee...

   Poista
 2. Ai niin nimi jäi äskeisestä, alkaa M:llä :)

  VastaaPoista