maanantai 26. elokuuta 2013

Kuulumisia ja arkistokuvia

Elossa ollaan ja vähän rupeaa helpottamaan työhommat uusien työntekijöiden tultua avuksi. Nyt on jopa välillä vapaa-aikaa!!


Tämä kaveri käy tasaisin väliajoin makoilemassa hotellin ulkopuolella ja portilla ja usein on kaveritkin messissä :) rauhallista porukkaa, tulee vain koisimaan vähäksi aikaa ja jatkaa sit matkaa.



Työkaveri Riitta tuli Suomi-lomalta ja toi lukemista! En juuri koskaan lue Suomessa mitään Seuroja mutta kummasti maistuu täällä vaikka mikä, kuten ällöttävät hömppäkirjatkin :D lisäksi sain salmiakkilakuja mutta ne katosivat samantien suuhun kun pussin eteeni sain. Riitta toi töihin myös lakuja, joita oon yrittänyt tarjota paikallisille työkavereille. Kaikki on syljeksineet ne heti pois paitsi yksi kuljettaja :D



 Tällaista puhelinarsenaalia mun pitää kantaa mukanani nyt. Vasemmalta oikealle turkkipuhelin, Mainingin puhelin ja suomipuhelin (Mikin kuva<3). Sentään jotain kehityskaarta huomattavissa malleissa :D tänään sain tosiaan kouraani myös Mainingin puhelimen jota pitää päivystää asiakkaiden varalta. Kukapa muu tämänkään hoitaisi...




Vähän ohi aiheen, mutta kaivelin kansioita ja löysin joitain kuvia. Muistaakseni loman aikana heräsin jonain aamuna aikaisin vessaan ja huomasin olleen auringonnousun aika. Ja näytti kivalta joten otin pari kuvaa.


Hyi kun huonolaatuinen, mutta kuvaa jonkun ajan takaa liikkeen ovelta. Nyyh, ikävä dükkania eli liikettä<3 Se oli kyllä relax hommaa tähän nykyiseen verrattuna, eikä edes ihan vähää :D harmittaa kun se "loppui" niin yhtäkkiä mutta minkäs teet. Ikävä myös naapuriliikkeiden tyyppejä, "veljiä", mutta onneksi käyn edelleen infoissa kahdesti viikossa eli dükkanissa tulee silti käytyä.




Alanyum :) aika usein tulee käytyä jos vaan on aikaa ja rahaa kun se on niin lähellä. Täällä ilmeisesti syksy tekee tuloaan, koska vaatekauppoihin on ilmestyneet neuleet ja pitkähihaiset. Hyöh sentään :D yhden neuleen kylläkin ostin jo talvea silmälläpitäen, vois katsoa muutaman lisää. Onhan ne toki vähän erilaisia Suomen valikoimiin verrattuna.

Kuumin aika alkaa olla pian selvitetty!! Helvetillisen kuumahan se nyt edelleen on, mutta hieman huomaa erityisesti illoissa jonkunlaista viilentymistä. Mutta edelleen puhutaan muutamista asteista. Pahimmasta on kuitenkin selvitty!

Huomenna saan mennä töihin vasta klo 12, mitä luksusta!! Pitää kylläkin tehdä loppupäivä ilman taukoa ja käydä välissä infossa, mutta välillä parempi näin. Piti nähdä hellua mutta ei sekään nyt onnistunut. Tuun välilä hulluksi näiden miesten kanssa. Joten meen vaan nukkumaan, se kyllä kelpaa kans :D parit biisit vielä loppuun!
   
askim eli rakas;)

1 kommentti:

  1. Täälläki myydään kaupoissa jo untuva- ja toppatakkeja... Oivoi :D

    VastaaPoista