perjantai 2. elokuuta 2013

Viimeinen lomapäivä

Viimeistä lomapäivää viedää. Voi itku ja parku. Melkein masentaa, mutta saapahan taas niin "palkitsevaa" "sisältöä" elämäänsä. Pitäskö tuo elämäkin olla vielä lainausmerkeissä :DD Noh, mutta ihan rentouttava loma on ollut, tärkeintä on ollut että on saanut syödä ja puuhastella omaan tahtiin rauhassa ja ottaa rennosti. Sitähän se loma meinaa. Huomenna paluu arkeen ja se on taas infon paikka.


Kipaan on tullut parikin hyllyllistä täyteen kaiken maailman herkkuja hienoissa pakkauksissa ja rasioissa, joko muuten vaan tai jo tulevaa Bayram-juhlaa varten. On muuten tasavarmaa että haen joku päivä jonkun paketin ja tasavarmasti mänkkään yksin kaiken! Nyt oon vasta kieli poskella käynyt tutkimassa valikoimia... Kai pitää ottaa muutamakin erilainen, eihän sitä nyt yhtä voi vaan valita?


Kävin eilen illasta lenkillä (joo, yllätyin itsekin...) ja kun pysähdyin Alanyumin nurkille vastaamaan tekstariin niin tuollainen kaveri jolkotteli ohi :D pysähtyi onneksi lainkuuliaisesti liikennevaloihin niin sain napattua kuvan. Tyylikäs ku mikä, hattu ja kaikki!


Rantaa auringonlaskun hämyssä.


Eilen lähdin taas pienelle kävelylle aikaa tappamaan. Päädyin Alanyumiin tarkoituksena ostaa vähän ruokaa ja päällä aikamoisen rönttäiset lenkkivaatteet, mutta jotenkin TAAS päädyin kiertään ne rättikaupat, siellä kun nyt oli... Olin jo monta kertaa törmännyt Kotonin liikkeessä hienoon farkkutakkiin mutten koskaan kokeillut. Aiemmin tällä viikolla puin soveliaat vaatteet sovittamista varten ja palasin kyseiseen liikkeeseen, mutta takit oli hävinneet! Noh, nyt hyvin rönttäisenä päädyin Kotoniinkin jälleen ja siellä oli kaksi niitä takkeja jäljellä. Vaatteista huolimatta kiikutin sen koppiin ja se oli niiiiiiiiin kiva! Täydellinen!


Ei tosiaan ihan näille keleille enkä oo kyllä ihan varma viileneekö lokakuussa illaksi tarpeeksi. Ja Suomesa mahtaa olla jo liian kylmä tälle kun tulen. MUTTA OMPAHAN NYT KUMMINKIN.
Kaiken huipuksi mun ruokarahat upposi viimestä liiraa myöten tähän ja yhteen extempore-toppiin, mutta tyytyväisenä lähdin kumminkin :D vissiin jo aikakin palata tienaamaan......

Ei se auta kun lähtä viettään viimeistä lomapäivää, kyynel. Taitaa sujua peräti siivotessa, kun oon sen vähän laiminlyönyt tässä viikon aikana... Palataan asiaan taas, ei ehkä nyt näin usein mutta niin usein kun vaan voi.
Ja äitin iloksi taas pari biisiä ;)


Vanhahko mutta silmää ja korvaa edelleen miellyttävä:D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti