sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Kotimatka häämöttää


Justiisa niin. Tilanteet muuttuu ja Turkissa on kaikki mahdollista ja se realisoitui taas. Eilen ilmoitettiin että on viimeinen työpäivä, eli meikä etsii nyt lentoja ja tuun ensi viikolla Suomeen kuukautta aiemmin kuin piti. Fiilikset on vähän sekavat ja oikeastaan jopa vituttaa muutamakin asia, mutta niitä en ala täällä sen tarkemmin erittelemään.

Koti-ikävähän mulla jo oli, joten ihan sama toisaalta tulenko nyt vai kuukauden päästä. Tää lähtö tuli nyt vaan vähän äkkiä. Yritän löytää lentoja suoraan Ouluun, olis vaan sata kertaa helpompaa ja halvempaa myös. Keskiviikkona selviää onko Deturilla ja Nazarilla paikkoja. Jännät paikat siis... Nyt ei auta kuin odottaa ja tarkkailla nettisivuja.


Ostin tollaisen käsipakaasin, koska tiesin jo huhtikuussa tullessa että joudun ostaan jonku laukun lähtiessä:D Laukku näkyy olevan rutussa (laatu....) mutta kunhan saan sen pakattua ääriään myöten...... pohdin että ostanko tollaisen kassin vai vedettävän lentolaukun, mutta toisaalta sellainen kotoa löytyy ja tää oli edullisempi. Tää oli lempilaukkukaupastani, jossa "All bags 12€", ihan älytön määrä kaikenlaisia laukkuja, lompakoita, isoja ja pieniä ja kaikkea siltä väliltä. Heinäkuuhun asti se oli Kaikki laukut 15€ mutta tää paska kausi ilmeisesti pakotti nekin laskeen hintoja. Tänä vuonna ostin sieltä taas sen perinteiset kaks laukkua niinkuin viime vuonnakin.


Joku pakollinen auringonottokuva vapaapäivältä.


Mikä on tämä kummallinen sääilmiö? Pilviä?:D


Täältäkin saa näitä uusavuttomien pastapusseja. Oli muuten hyvää!


Mutta joo, tässä vähän ristiriitaisissa fiiliksissä. Kotiin on tosi kiva tulla, mut toisaalta taas.... Ihmisiähän tulee eniten ikävä, ja yhtä erityisesti. Mutta huippua päästä kotiinkin, nähdä kaikkia ihania ja päästä lepäämään lähes viiden kuukauden kovan työnteon jälkeen. Näin se elämä vaan menee välillä!

Pitää tässä vielä kaikkea puuhastellakin, maksaa sähkölasku, ostella parit jutut, pakkailla, siivota, nähdä kaikkia ja hyvästellä. Peukut ja varpaat ja kaikki muutkin elimet pystyyn että saan itseni ujutettua jollekin Oulun lennolle ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti