perjantai 18. lokakuuta 2013

Synttäreitä ja nolifetystä

Huono bloggaaja täällä päivää. Pitäs laittaa tää jollekin jäähylle siks aikaa kunnes taas lähden johonkin. Huomatkaa sanamuoto... Juttelin yks päivä äidin kanssa jotakin kevääseen liittyvää ja se tokaisi "sää lähet alkuvuodesta Alanyaan, kyllä mää sen tiiän". Niin määkin taidan tietää, vaikkei siinä järkeä olekaan.

Enivei, nyt ollaan kuitenkin Perämeren perseenreiässä pohjukassa ja vietetään elämätöntä elämää. Vietin alkuviikosta synttäreitä, joita kävin vähän juhlistamassakin keskiviikkona. Syyslomat alkoi joten oli jopa porukkaa liikenteessä. Alkaa vaan nyppiä että täällä on aina samat naamat joka paikassa. Ja surkeinta on se, että mäkin kuulun niihin naamoihin :D


Töttöröö ja tukka harottaa. Kuunneltiin ennen baaria vanhoja suomihittejä ja fiilisteltiin. Gimmel, Pikku G, Antti Tuisku... <3 tuli ihan kurppanen olo kun Gimmelin Roviolla-biisistä (jota oon luukuttanu nyt kaks päivää) on 11 vuotta.


 Kaverin kisumisu diggas hirveesti, kun oltiin alkoholin vaikutuksen alaisena. Kattokaa sen naamaa :DD mä en oo yhtään kissaihminen, mutta kissat ite ei auta sitä yhtään. Yritän olla niille kiva mut ei ne vaan tykkää musta. Tämän Nellan kanssa ollaan kuitenkin vuosien edetessä päästy jo jonkintasoiselle keskusteluasteelle. 
Alko tympäisemään, kun tajusin etten voi enää tänä vuonna lähteä Turkkiin. Se sallittu 90vrk/6kk ylitettiin reilusti ja viisumikin mulla umpeutui viime kuussa. Ilmeisesti pitää odottaa vuoden vaihtumista. TAI SITÄ KANSALAISUUTTA, JOKA EI KOSKAAN TULE. Ollaan taas oltu linjat kuumina lähetystöön, mutta millon ne ei vastaa, millon ne viettää pyhäpäivää... Löysin sen "mun" virkailijan Facebookista, pitäisikö lisätä kaveriksi ;)
Ois kuitenkin kiva ehkä käydä Alanyassa talvella. Varsinkin kun kaveri on ehkä menossa. Mut ei väkisin, ei auta mennä pelleilemään sinne passintarkastuksiin. Suomeen tullessa ne ei edes tarkistaneet mun oleskelulupaa tai passia muutenkaan, mut jos nyt päättäisin lähteä niin ihan varmasti syynäisivät joka sivun ja heittäisivät jonnekin tyrmän perälle. Kyllä tää mun tuuri tiedetään. 

Katoin ikkunasta ulos ja sataa lunta :( ai kauheeta.

2 kommenttia:

  1. Ei vitsit ku oot nättinä noissa kuvissa! :) Ja hei, kyllä se tulevaisuus alkaa selkenemään pikkuhiljaa ja onkin ilmeisesti alkanut jo ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos<3 en sanoisi että on alkanut, mutta toivotaan että pikkuhiljaa tosiaan! :D

      Poista