tiistai 10. joulukuuta 2013

Alanya-kuvapläjäys

Selailin vaihteen vuoksi äidin Alanya-kuvia, ja sieltä löytyikin paljon erilaisia kuin mitä multa! Tänä kesänä äitihän kävi kesäkuussa mua moikkaamassa kaksi viikkoa ja asui hotellissa melko lähellä mun työpaikkaa. Eli toisin sanoen kaks viikkoa pelas muonitus pitkästä aikaa mullekin, kun rampattiin ravintoloissa. Kyllä muuten kelpasi :D ja sain tulla tauolla lähemmäs kunnon suihkuun. Mun työpaikka teki kyseisen hotellin kanssa yhteistyötä eli tiesivät mut etukäteen, muuten olis voinut tulla sanomista siitä ramppaamisesta. Oli kivaa kun äiti kävi kylässä, käytiin kiertelemässä ja ravintoloissa aina kun mun työt vaan antoi periksi <3 Jaan tässä parit kuvat teillekin!

Älkää välittäkö, muakin ärsyttää nuo aikaleimat kuvissa :DD Kesäkuussa järjestettiin triathlon-kisat, eli paljon hyvännäköisiä urheilijoita...eiku. Hirveen kuuma keli tollasille kisoille, vaatii kuntoa tollaset olosuhteet. Tiet oli kiinni monta päivää ja välillä sai odotella tosi kauan ennen kuin pääsi edes tien yli. Myöhästyin töistä pari kertaa sen takia, mutta olipahan edes syy :D
Kaupungintalo. Itäinen ranta <3

Puistoa. Ihana tunnelmallinen myös illalla valojen kera.

Alemmassa kuvassa upea Sapaderen kanjoni <3 äiti kävi vähän päiväreissuilla yksin kun mä olin töissä.


Tässähän alkaa puskea Alanya-ikävää. Näitä kuviahan sitten riittää, että voin kyllä laitella lisääkin :)

Huomenna luvassa Cheekin keikka Oulussa!! Viikonloppu meneekin äidin synttäreitä juhliessa ja siinä välissä pitää käydä katsastamassa Hobitin toinen osa :D Mites teidän viikko on lähtenyt käyntiin?

8 kommenttia:

 1. Yhyyyyyy aivan karmee ikävä tulee kun näitä kuvia katsoo.
  Olin myös kesäkuussa Alanyassa, kun oli noi triathlon kisat ja uhkasin pölliä fillarin jostain ja lähtee polkemaan niitten mukana. :D olispahan ollu kaikilla ihmettelemistä et kuka hullu toi yks oikein on.

  En malttais enää odotella et taas Alanyaan pääsee. Laitan sulle joku päivä mailia tulemaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo, sinne vaan joukon jatkoks vispaamaan :D mä oisin varmaan saanu itteni hengiltä...
   Mäkään en malttais! Kiva juttu, laita vaan :)

   Poista
 2. nyyyyh ihania kuvia! alkaa tää loska ja JÄÄ ottaa koht aivoo taas nii mallikkaasti et ei tekis yhtää pahaa päästä noihin maisemiin nyt... maailmassa ehkä eniten koskaan ikävöin just nyt niitä ihania hetkiä Turkissa kun aurinko laskee ja aaaah on niin hyvä olla vaan :-(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sinäpä sen sanoit:( täällä vaihtelee tappopakkaset javesisade + loska, ei tiiä miten päin täällä olis!!

   Poista
 3. Alanyaaa♥ itse olisi tarkoitus lähteä taas 6viikoksi kesäkuun lopulla ;) cant wait!
  -hejjjj, voitko kirjotella postauksen joskus noista kuuluisista miehistä turkissa\alanyassa? Halua lukea sun mielipiteitä kun kuitenkin turistien parissa oot työskennellyt :) onko siellä magandapoikien joukossa sellasia, jotka tosissaan olisivat tytön kanssa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanan pitkä reissu, siinä kerkeää vaikka mitä! Sullakin on nyt sit mitä odottaa tän kylmän talven keskellä :)
   Tietty voin kirjottaa! En nyt tiedä onko mulla hirveän painavaa sanottavaa tähän aiheeseen, vaikka toki on omakohtaistakin kokemusta ja tosiaan kaikenlaista on nähnyt. Mut voin raapustaa kyllä jotain, kiitos postausideasta :)

   Poista