sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Pikapäivitys

Hey! Täällä on tuloillaan kiire viikko, luvassa leffailua, Cheekin keikkaa Oulussa, äidin 50v-pirskeet ja kaikkea siihen liittyvää häsläämistä... Tällä viikolla oli jopa kaksi työvuoroakin, joten rahantuloakaan ei voi estää ;) Tuntuu, että joulukuulle olisi vaikka mitä tekemistä ja tammikuun lopulla alkaa työt LumiLinnassa. Mihin tää aika on mennyt?

 Ja hei kivasti asiat etenee myös Alanyaan liittyen! Eräät ystävät, jotka työskentelevät kiinteistönvälityksessä, on auttaneet asuntojen etsinnässä ja nyt itse asiassa on yksi kiikarissa. Varmasti niin huippufiilis saada sit oma vuokra-asunto sen sijaan, että on jatkuvasti varpaillaan toisen kämpässä ja jatkuvasti on sekin pelko perseessä että joutuu muuttamaan hetkenä minä hyvänsä. Ja myös työjutut etenee kivasti, liittyen samoihin ystäviin, eli mitä todennäköisimmin Alanya calling muuttuu jälleen sellaiseksi blogiksi joksi se alun perin perustettiin ;) Oon saanut muutamia lukijoita lisää, tervetuloa kaikille <3 hang in there, kyllä mä vielä löydän kirjoitettavaa :D

8 kommenttia:

 1. jehuuu voi kumpa tulis kevät ja kesä ja kaikki äkkiä ni vois se Alanya sinuu sit jo kutsuu! vaik kieltämättä oishan se Kemi calling:ki aika eksoottinen ;-).... hommaat sit sellasen jäätävän kattohuoneiston rantakadulta, vähempää et tyydy!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niinpä! Kemi calling talvisin ja Alanya calling kesäisin :D ja tosiaanki, ei mittään läävää!

   Poista
 2. Mä täällä odottelen kun kuuta nousevaa milloin taas pääsen Alanyaan. Olen suunnitellut lähteväni pidemmäksi aikaa taas ensi vuonna, mutta tällä kertaa yksin.
  Vähän hirvittää yksin lähteä, kun aina jonkun kaverin kanssa matkassa ollut ja tykkään että ympärillä on ihmisiä. Ei vaan kaveripiiristäni oikein aina tahdo löytyä ketään, joka haluaisi olla reissun päällä montaa kuukautta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokemuksesta sanon, että kyllä kannattaa lähteä yksin! :) siinä sitä sitten tutustuu ja saa varmuutta. Ja Alanyasta on melko helppo löytää kavereita. Siellä ei oo koskaan liikaa Suomityttöjä, ties vaikka törmäillään :) tsemppiä!

   Poista
  2. Joo ja mullekin paikka on suhteellisen tuttu, ettei sen puoleen. :)
   Todellakin ties vaikka törmäillään, olisikin ihan kiva nähdä. Olen sun blogia lukenut alusta asti, mutta en ole tainnut kertaakaan vielä kommentoida. :)

   Poista
  3. Niinpä, aina kiva tavata uusia ihmisiä. Ja kiva kuulla että oot lukenut :) mulle voi muuten laittaa sähköpostiakin alanyacalling@outlook.com!

   Poista
 3. Hei tänne mun pitikin tulla kirjoittelemaan, että hieno homma, että Alanyan asiat etenee! :) Mielenkiinnolla kuulisin lisää, miten nuo asunto- ja työkuviot ulkomaalaisella (ja jatkossa ihan maan kansalaisellekin ;)) onnistuu Turkissa/Alanyassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä voin sulle ihan yksityisestikin sit kertoo ;) viime kesinä on sikäli helppoa kun ne, joille tein töitä, hoiti myös asunnon. Nyt kun haluun tehdä eri hommia niin kaikki pitää aloittaa ns. puhtaalta pöydältä, mutta onneksi on aikaisempina vuosina tutustunut moniin ihmisiin joilta kysellä ja pyytää apua :)

   Poista