sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Matkamessut ja piristäviä ystäviä

Moro, ollaan kotiuduttu Helsingin reissulta. Oli ihanan piristävä pikku irtiotto ja näki ihania ystäviä ja sukulaisia <3 oli vähän minuuttiaikataulu ja kiirettä, mutta ystäville on aina aikaa. Maaliskuussa uudestaan!

Silmät kesti reissausta yllättävän hyvin. Lentokoneessa ja bussissa tuntui tosin välillä, että ne muurautuu umpeen siitä kuivuudesta, kun ilmanvaihto huutaa ja hankalampi laittaa tippoja. Myös hotellin ilmastointi oli aika kova, eikä sitä saanut kokonaan kiinni. Aamuisin sai läträtä kaksin käsin tipoilla. Mutta yllättävän hyvin meni, ja välillä silmät kesti useamman tunnin ilman tippoja ja kuivuuden tunnetta :)
En ottanut hirveästi kuvia, mutta tässä muutama:


Matkaoppaat luonnollisesti auttaa matkakuumeeseen...

 Mun tulevasta työpaikasta ;)

Äidillä oli toinen kuva tuosta Aurinkomatkojen pallosta, jonka sivusta näkyi pelkkä miehen takapuoli. Varsinainen tilannekuva :D

Teki ihan hyvää itsetunnolle olla "kylillä" ilman meikkiä, tosin oli se vähän inhottavaakin ehkä. En totu lasittomaan naamaani millään! Näytän ihan erilaiselta ja olo on jotenkin... paljas? Olo on vähän sama kuin sellaisella, joka saa ekaa kertaa lasit. Että näyttää tyhmältä, rumalta, ei totu millään, ei sovi yhtään. Ihan hullua! :D mutta eiköhän siihen totu.

Huomenna onkin viimeinen virallinen löysäilypäivä, ja tiistaina on koulutuspäivä uuteen työhön. Jännittää! Aina pelottavaa aloittaa uusi työ.
Oon myöskin katsellut jo huhtikuulle lentoja, tosin mun pitäisi perehtyä siihen ihan kunnolla. Toi pikainen vilkaisu saa vaan hermot kiristymään, kun ei heti löydy hyviä. Haluan saada tuohon sivuun laskurin, montako päivää enää, hahaa :D huhtikuun puolessa välissä olisi tarkoitus lähteä, päivällä ei niinkään väliä. En välittäisi yölennoista, joten toivottavasti löytyisi muuta.

7 kommenttia:

 1. Toi olokolo oli ihan mahtava :D Teki mieli ryömiä sisään ja nimikin oli osuva. Ja onnea uuteen työhön :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oisit ryöminyt vaan, ainakin muutama sinne uskaltautui kömpimään! :D Ja kiitos :)

   Poista
  2. Olokolo nyyh! Toi on vaa niin ihana etten kestä!

   Poista
  3. En uskaltanut, siellä oli joku mies pötköttelemässä. Tai sit ois pitänyt mennä seuraks ;)

   Poista
 2. Mäki mietin meneväni tonne matkamessuille, mutta tapani mukaan olin taas näköjään vähän myöhään matkassa :) Ei tullu sit mieleen mainoksia nähdessä tarkistaa sitä ajankohtaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, no nyt tähtäimessä sit ensi vuoden messut! :D

   Poista