perjantai 31. tammikuuta 2014

Nightlife

Moi! Täällä väsynyt yövuorolainen. Onpa muuten vaikea tottua ihan täysin erilaiseen rytmiin! Oon tehnyt pisimmillään vuoroja noin kello 3 asti yöllä, ja jopa 13-tuntiset työpäivät Turkissa ilman mitään lisiä ja lounastaukojakin on täysin omaa luokkaansa yövuoroihin verrattuna :D Oon huono nukkumaan päivällä! Vaikka eipä ole kyllä nyt ollut unensaannin kanssa ongelmaa :D ainoa vain, että herään sitten päivällä saamatta enää unta, vaikka olisi hyvä vielä pari tuntia saada. Työ itsessään ei ole raskasta vaan ihan mukavaa hommaa kunhan saan omat rutiinit luotua. Tuntuu vain etten saa tarpeeksi levättyä vapaapäivinä, joita on aika vähän vuorojen määrään verrattuna... toisaalta tää "kausi" ei kauaa kestä ja toivonmukaan näkyy tilissä :D


Vitsi etten totu tähän lasittomaan naamaan, en näemmä totu nyt yhtään mihinkään :D parin viikon päästä on Oulussa leikkauksen kuukausikontrolli! Jännittää vähän. En osaa arvioida, ollaanko päästy "nollanäköön" vai onko jäänyt vähän miinusta tai hajataittoa. Toivottavasti tulos on mahdollisimman hyvä! Silmät on tuntuneet ihan hyvältä, välillä menee pitempi aika ilman tippoja ja välillä, usein työvuoron tai nukkumisen jälkeen tippoja pitää laittaa useampi.

En muista kerroinko Helsinki-postauksessa, mutta sillä reissulla hain tosiaan sitä Turkin passia. Parisen viikkoa menee kuulemma, saapa nähdä. Lähetystöstä yritettiin soittaa mulle toissa aamuna, mikä on aika epäilyttävää. Tuli heti mieleen, että MITÄ NYT, ne ei turhasta soittele. Tietty olin nukkumassa yövuoron jälkeen, laiton sit s-postia et mut tavoittaa paremmin iltapäivästä ja parhaiten sähköpostilla. Ei ole kuulunut mitään, joten otappa sitten selvää. Ehkä ne ilmoittaa, että passi on valmis, mutta jos kansalaisuuden saamisestakin ilmoitetaan nuivalla sähköpostilla, niin eiköhän tuokin hoituisi samalla tyylillä.

Vitsi haluaisin pitkästä aikaa juhlimaan! Viimeksi olin just joulun jälkeen. Haluisin vaan tanssimaan ja höpöttään jonkun kaverin kans <3 nää nykyiset vuorot vähän vaikeuttaa tätä sosiaalista elämää, mutta toisaalta hei, rytmihän pysyisi samana! :D pitää tutkia uutta vuorolistaa ja tsekkailla joku sopiva päivä. 

Vähän hajotti neljäs yövuoro jo, haha :D niin makeita lakkeja myynnissä etten kestä!

Nojoo mut nyt näillä mennään eli päivitystahti vähän hiipuu mutta tuskin haittaa ketään, eihän mulla ole paljoa kirjoitettavaakaan :D mut kesä ja Alanya lähenee kiitävää vauhtia!

7 kommenttia:

 1. I love your blog
  followed
  http://minimaysi.blogspot.co.uk/

  VastaaPoista
 2. Oispa vaan kiva päästä viettämään yhteistä iltaa ja vähän dance dance! Toivoin muuten sen maaliskuun vikan vklp:n vapaaks ku tuut. Ja se kuulemma onnistuu, jeeee! :)

  Ihana tuo karvahattu! Ei palele päätä, heh. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin ois, taas pitkästä aikaa! Ja huippua, sit danssaan Tigeriin! <3
   Juu ei palele, ois hyvä näille keleille :D

   Poista
 3. ootpas kaunis! Jos saa udella niin olikos sun isä turkkilainen, ja mikäli joo, niin ootko hyvissä väleissä hänen kans? Olis nimittäin mielenkiintosta kuulla, ootko saanu sieltä puolelta erilaista kasvatusta\tapoja tms :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) oli joo. Ei oltu enää tekemisissä paljonkaan lapsuuden jälkeen, eli erilaisia kasvatustapoja oli ihan pienenä vaan.

   Poista