maanantai 31. maaliskuuta 2014

Alle kaksi viikkoa

Ai kamalaa, laskuri näyttää 12 päivää lähtöön. Alle kaksi viikkoa! Saanko kysyä mihin tää aika on oikeesti mennyt? Vaikka syksyllä menikin hieman aikaa taas sopeutua Suomeen, niin siitä huolimatta aika on mennyt hirveää vauhtia varsinkin joulun jälkeen. Tuntuu että lähtö tulee liian äkkiä, en mä ole valmis!!

Mutta tarkemmin miettiessä niin ei mun oikeastaan tarvitse tässä suurempia juttuja enää tehdä eikä mitään suurempaa jäänyt talven aikana tekemättä. Kai? Joo, bikinikuntoon olisi voinut itsensä hommata, se proggis kuivui kasaan vissiin jo tammikuun puolivälissä... 
Parit lääkkeet ynnä muut tykötarpeet pitää käydä vielä ostamassa ja muuta tällaista pientä. Laukkua en hae vielä pitkään aikaan, sen läsnäolo stressaa mua ja mylläisin sen varmaan halki useampaan kertaan. Paniikkipakkaus paras pakkaus.

Luulisi, että mitä useammin lähtee niin sen helpommaksi se muuttuu. Ei muuten pidä paikkaansa. Tuntuu että se on joka kerta hankalampaa! Inhoan hyvästejä. Oon niin rutinoitunut ihminen, että ottaa aina aikansa tottua uuteen. Mutta sitten kun totun, niin kaikki on hyvin. Ihme vääntöä ja kasvukipuja tämän ikäisenä.
Onneksi täällä Suomenkin päässä on perhe, varsinkin äiti, ihan täysillä mukana tässä "älykäspuhelinten" maailmassa. On Viberit, Skypet, Whatsapit... Äiti voi roudata tietokoneen mummulaan, kummitäti käyttää Skypeä, kavereista nyt puhumattakaan jne. Mullakin on nyt "älykkäämpi" puhelin kuin viime vuonna, tosin se on muutoin vähän vänkyrä että toivottavasti toimii nyt.

Tänä viikonloppuna käytiin mutka Helsingissä. Näki taas sukulaisia ja ihania ystäviä, vaikka tukka putkella saikin liidellä paikasta toiseen. Onni on ystävät <3



Sokka irti turkkilaisen ravintolan buffetissa. Aah!! Paikka oli ihan täynnä, hyvä et menestyy :)

Pääsin viimein testaamaan Hennan opastuksella Tiger-yökerhon. Hennan kanssa ei ollut pitkät hyvästit, hän kun tulee pohjoiseen ensi viikolla ja saadaan vielä treffata tyttöjen kanssa <3
Vedän vatsaa sisään... Halusin tai en niin yövuorot, epäsäännölliset ruoka- ja unirytmit yhdistettynä mässäilyyn toi kivan kestoturvotuksen, ei puhettakaan että tässä laittas mitään muuta kuin peplumia päälle :D kyllä se hikoillaan taas kohta pois...

Kuvasta ei oikein näe, mutta kävin pätkäisemässä tätä tukkaa vähän lyhyemmäksi sekä laittamassa vähän kesäväriä. Tarkoituksena oli värjätä vähän liukuväriä, mutta värinpoiston jälkeen todettiin että tuohan on ihan passeli sävy! Multa ei koskaan ole värjätty koko tukkaa, vain raitoja joskus harvoin ja edellisistäkin on useempi vuosi. Oon ihan tyytyväinen luonnolliseen väriini tummanruskeaan, vaikka tietty olisi jännä kokeilla jotain kokonaan uuttakin! Viime vuosina tuo pehko on kyllä vähän vaalentunut, pitkien aikojen viettämisellä paahtavassa etelän auringossa ei varmaankaan ole mitään tekemistä sen kanssa...


Tuosta näkee vähän latvaväriä! Ei varmaan olisi haitannut vaaleempikaan sävy, mutta luultavasti se vaalenee vielä hieman auringossa. 

Voisin jo vähän etukäteen kysellä, olisiko teillä jotain erityistoiveita postauksiin Turkissa? Vai jatkanko vain tätä päämäärätöntä pölötystä :D jos teillä on jotain toiveita tai kysymyksiä niin kommentoikaa tai laittakaa vaan sähköpostia! 
Ja instagramia tuun varmasti päivittämään sit vähän erilaisillakin kuvilla, eli seuratkaa ihmeessä sitäkin jos kiinnostaa :)

Aiheeseen vielä vähemmän liittyen... Oon ihan hulluna kaikkiin Instagram-"julkkis"koiriin. Jos täällä on muitakin yhtä höppähtäneitä niin tsekatkaa @stuffonscoutshead, @barkleysircharles, @manny_the_frenchie ja @leila_the_bullboxer nyt ainakin!! Mä en kestä!! Jos Mikin elämään kuuluis vielä muutakin kuin nukkumista, tekisin sille oman profiilin. Oispa insta ollut olemassa jo aiemmin :DD




13 kommenttia:

  1. Sun hiukset näyttää älyttömän kivoilta ja tuo liukuvärjäys sopii loistavasti! :)
    Hitsi kun mua harmittaa, että mennään just pahimmoilleen ristiin eikä ehditä näkemään ennen sun lähtöä! :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)
      Mut äh niinpä, mua harmittaa kans! Just menee ristiin. Onneks nähtiin sillon Helsingissä edes :)

      Poista
  2. Hah, miten tää näin mätsää mun juttujen kanssa taas. Itsekin tässä suunnitellut liukuvärjäystä ja jäänyt just uuden puhelimen hommattuani instagramiin koukkuun. :D Ja mitä vielä, pian ollaan kummatkin Alanyassa! :)

    VastaaPoista
  3. Kysyisin tosta Halikarnas ravintolasta,kun kirjoitit buffetista eli katsoin ravintolan sivuja ja siellä ei oo mitään mainintaa buffetista koska on ja hinta??Eli osaatko vastata minä päivinä buffet on ja kellonaikoihin ja hintaa ja vielä mitä buffetissa esim. on ruokia,jälkkäreitä...kiva jos viitsit vastailla.
    Voisi käydä siellä joku kerta=)
    Ja jatka ihan samaa rataa eli kaikenlaista pulinaa ihan tavallisesta sun arjesta Alanyassa ja varsinkin kuvat olisi kivoja ja aina olisi kiva tietää säästä,koska sinne ollaan menossa lomalle kesäkuun alussa sekä sitten uudelleen heinäkuun lopussa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa outoa ettei siellä ole mainintaa! Ravintolan ulkopuolella olevan mainoksen mukaan buffetti on ihan päivittäin klo 17 asti, arkisin alkaa klo 11 ja viikonloppuisin klo 12 jos nyt oikein muistan. Hinta arkisin 9,70e ja vklp vähän päälle 10e. Buffetissa oli paljon kasvisjuttuja ja salaatteja, lisäksi oli riisiä ja perunoita ym, lihana oli kanaa, kebabia ja kalaa ainakin. Jälkkäreitä en ainakaan huomannut, mutta siihen kuului myös kahvi/tee ja keksejä :) pikku heittoa saattaa olla noissa ajoissa kun en tosiaan muista tarkkaan!

      Jep kiitti, säästä lupaan mainita, laittele kommenttia jos jää mainitsematta :--)

      Poista
  4. Oon lukenu sun blogia ties kuinka pitkään "anonyymisti" ja nyt vihdoin muistin klikata itseni lukijaksi! :) Ollaan kaveriporukan kanssa menossa kaheks viikoks elokuussa - taas vaihteeks - Alanyaan, ja kaukokaipuu on niin kova notta haluan Bloggerin syötteeseen Alanyahehkutuksia ;)

    Pakko kans mainita, että sopii ylihyvin toi ombre-tucca!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiva kuulla! Ja kiva saada anonyymeille "kasvot" :)
      Ja huippua, palella ei ainakaan elokuussa tarvi! :D saamasi pitää syötteen täydeltä ;)

      Ja kiitos!

      Poista
  5. Nyt se näyttää 8 päivää, hui.... hiukka olen kateellinen, mulla näyttää vielä 48 ;(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisin mielelläni antaa sulle pari päivää pois omistani!! Mut äkkiä se menee kun on kevät pitkällä <3

      Poista
  6. Oi että, postausta avatessani luki alle kaksi viikkoa mutta näinkin tämän vasta sen verran myöhään että lähtöösi on enää kolme päivää! :D Komppaan Aishea, hiukka kateellisia ollaan täälläkin. :P Omaan lähtöön vielä se 107 päivää, odottavan aika on taas pitkä. Mutta olen tosiaan samaa mieltä tuon suhteen että lähtö on aina yhtä hankalaa, vaikka kuvittelisi sen muuttuvan ajan myötä helpommaksi. Turkista voisit postailla ehkä sitten Alanyasta noin yleisesti, top 10 paikat, alueet tms., jos vaikka eksyisin sille suunnalle kesällä niin tietäisi vähän mihin mennä. :) En nimittäin itse ole käynyt Alanyassa kuin viimeksi taaperona, eikä siitä ajasta oikein mitään muista. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha joo, musta kyllä tuntuu et päivät on menneet tuplavauhtia!!
      Tsemppiä, ei mee sullakaan enää kauaa! Kevät ja alkukesä menee aina nopeesti :) kiitti postausvinkeistä, laitan korvan taakse! Jos tuut Alanyaan niin ilmottele :--)

      Poista
    2. Toivotaan niin, ilmottelen kyllä ehdottomasti jos tulen Alanyaan päin! :)

      Poista