perjantai 29. marraskuuta 2013

Mä tuun kylmästä lämpimään

Ai herraisä en ees osaa kirjoittaa tänne enää. Yksinkertaisesti ei oo mistä kirjottaa! Lukijoita aivan hirveesti kiinnostaa tää kälyinen Kemi-elämä. Mitkä on tällä hetkellä mun kohokohtia? Satunnaiset työvuorot, uusi kännykkä (joka muuten lagittaa jo nyt - selkeesti mua on huijattu), jouluherkut ja, no, siinä se.... 


Kuvamänkkäys. Kaksi ylintä kuvaa töistä, pehmot piti mulle seuraa narikassa :)
Kesälaukkuja kaivellessa löysin nimikorttini kesältä. Ah, memories. Ton tekeminen muuten maksoi 5 liiraa kirjakaupassa. Olis pitänyt tehdä kans joku "big boss"-kortti ja kuleskella sen kans ympäriinsä. Ja Mikki ottaa rennosti <3


Alanyaan liittyen ei ole mitään meneillään. Hissukseen tässä kattelen asuntoja ja silleen. Tarkoitus olisi siis äidin kanssa yhdessä hommata vuokrakämppä ja maksaa vuorokuukausin, mä punkkaisin sit siellä ja äiti tulisi lomalla pesemään pyykkiä ja siivoamaan kaveriksi. Vaikuttaa passelilta suunnitelmalta, kun olisi viimeinkin oma kämppä eikä riippuvainen pomoista ja ties mistä. Ja vuokranmaksu vain vuorokuukausin, sekin olis vasta jotain. Eli parempi sit löytää jotain duunia että saa oman osansa maksettua :D

Niin tosiaan, on mulla yks juttu. Kävin tänään näöntarkastuksessa, selvittämässä vieläkö mun näkö muuttuu. No, ei muutu eikä oo pariin viime vuoteen paljon muuttunut. Oon täälläkin varmaan maininnut, että oon haaveillut jo vuosia silmien laserleikkauksesta. Mun silmissä on miinusta -6,5 ja -5,5 eli oon sokea pöllö ilman laseja. 
Leikkaus helpottais niin paljon. Eikä nyt tosiaan ole pelkästään ulkonäöstä kysymys - päinvastoin, saan paljon kommenttia että lasit sopii mulle. Niin munkin mielestä, mutta näin yli 10 vuoden niiden jatkuvan pitämisen jälkeen alkaa jo nyppiä. En voi kunnolla käyttää piilareita eli rillit on edessä jatkuvasti. 
Pelkkä leikkauksen ajatteleminenkin saa mut kauhun valtaan, ja jotain mun sietokyvystä kertonee se, etten pysty edes telkkarista katsomaan, kun niitä tehdään :D otin nyt kuitenkin ensimmäisen askeleen ja laitoin Terveystalolle viestiä. Hyi.

Loppuun yks biisi, ennen kuin jatkan tätä turhan jauhamista. En pahemmin tykkää Anna Abreusta enkä Jukka Pojasta, mut tää veto on mainio!


2 kommenttia:

  1. Mäkin oon luukuttanut tuota biisiä jo päiväkausia :D Loistava! Ja vau, laserleikkaus kuulostaa aika huikealta jutulta! Saat luvan pitää mut ajan tasalla siihen liittyvissä uutisissa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on huippu! Huikea, ennemmin kaamea :D mut mä pidän ;)

      Poista